Covid 19

Info Covid-19 – update 27/05/2020

 

Jullie kunnen op ons rekenen!

 

Terwijl we met z'n allen stilaan wennen aan het 'nieuwe normaal', willen we jullie laten weten dat het welzijn van onze klanten en onze medewerkers op de eerste plaats komt.

Daarom blijven we jullie op de hoogte houden, en kunnen jullie erop rekenen dat we:

 

  • Blijven werken aan jullie projecten

Ook al hebben we onze face-to-face contacten stopgezet, onze medewerkers beschikken over de nodige tools om met jullie in contact te blijven, te communiceren en alle vragen te beantwoorden. Aarzel niet om ons te bellen of mailen, ons team staat paraat om alle aanvragen te beantwoorden.

 

  • Blijven produceren en leveren

We hebben maatregelen genomen om onze medewerkers veilig in onze productiefaciliteiten te laten verderwerken en de capaciteit zo goed mogelijk te garanderen, zodat de timing van de projecten zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Het enige wat u dient te doen, is zorgen dat iemand de goederen in ontvangst kan nemen. 

 

  • Blijven informeren

We willen u verzekeren dat we alle mogelijke acties blijven ondernemen om u en uw dagelijkse business te ondersteunen. Als u vragen hebt, neem dan contact op met onze teams. We staan paraat om u verder te helpen!

 

  • Veilig en positief blijven

Alle maatregelen zijn erop gericht ieders gezondheid zoveel mogelijk te garanderen, en we vertrouwen erop dat we ons er samen door zullen slaan!

 

 

Wij nodigen u uit in onze showroom!

 

We zijn blij u terug te kunnen verwelkomen in onze HQ showroom vanaf 18 mei. We hebben alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen om een veilig bezoek te garanderen. Voorlopig plannen wij alle bezoeken op dinsdag. Leg uw afspraak vast via visithq@supermodular.com. Als u reeds een projectplan hebt, waarvoor u de verlichting wilt bespreken, gelieve dan dit projectplan op voorhand door te sturen. 

 

Een bezoek aan één van onze andere showrooms is eveneens mogelijk (Parijs, Amstelveen, Stockholm, Luxembourg/Hollerich). Op onze showroompagina vindt u alle nodige gegevens.

 

Onze collectie wacht met ongeduld, ready to be loved!