Over

Modular Lighting Instruments. Architectural lighting with an attitude.

Modular Lighting Instruments. Gedurfde architecturale verlichting.

Sinds 1980 is Modular Lighting Instruments trendsetter op het vlak van architecturale verlichting. Het zit gewoon in ons DNA. Wij staan bekend om onze innovatieve technologie. Onze uitgesproken gedurfde, eigenzinnige designs. Onze gewaagde, creatieve en soms zelfs “excentriek” te noemen campagnes. Wij denken niet zoals andere verlichtingsbedrijven. Wij werken niet zoals andere verlichtingsbedrijven.

Veel van onze bekroonde designs zijn iconisch geworden in onze sector. Wij zijn altijd vooruitstrevend. Hoe kunnen we een armatuur beter maken? Intelligenter? Mooier? Wij zitten niet stil. Zijn nieuwsgierig. En nooit of te nimmer tevreden.

 

Modulair design troef bij Modular

Bij modulair design gaat het erom één design te creëren met verschillende toepassingen. Productfamilies verder uitbreiden dan voor mogelijk werd gehouden. Interieurontwerpers en architecten bijstaan, stimuleren en inspireren, met nagenoeg eindeloze opties. Onze armaturen en lineaire verlichting versterken de architectuur van woningen, hotels-restaurants, winkels en kantoren.

 

Modular verovert de wereld

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Roeselare, België. Dankzij onze internationale showrooms, verkooporganisaties en ons uitgebreide netwerk van partners zijn wij over de hele wereld actief.